PANEUM 145™
Signaturbröded: Trollsten™
Inspirerat av var fornhistoriskt sten vid huset och sitt skyddande gran.
under utveckling! stay tuned.
ca + 1 kg degvikt
Beställning sker enkelt via knappen nedan.
OBS !
Den överdrivna konsumtion av hållbara, hälsosamma och regionalt producerade livsmedel kan göra dig beroende.
Beställning, senast:Fredag 22. November 2024 klockan: 18:00 Jag bakar för dig:Söndag, 24. November 2024 Du hämtar eller vi levererar: Söndag, 24. November 2024 från klockan: 16:00 |
|
TRADITION |
|
|
Beställning, senast:Fredag 29. November 2024 klockan: 18:00 Jag bakar för dig:Söndag, 01. Dezember 2024 Du hämtar eller vi levererar: Söndag, 01. Dezember 2024 från klockan: 16:00 |
|
TRADITION |
HISTORISKT |
|
Beställning, senast:Fredag 06. December 2024 klockan: 18:00 Jag bakar för dig:Söndag, 08. December 2024 Du hämtar eller vi levererar: Söndag, 08. December 2024 från klockan: 16:00 |
|
|
|
Beställning, senast:Fredag 25. Oktober 2024 klockan: 22:00 Jag bakar för dig:Söndag, 27. Oktober 2024 Du hämtar eller vi levererar:Söndag, 27. Oktober 2024 från klockan: 16:00 |
PANEUM 145 |
SKF - FougasseSötpotatis-Kastanj-Fougasse
|
PANEUM |
Beställning, senast:Fredag 01. November 2024 klockan: 18:00 Jag bakar för dig:Söndag, 03. November 2024 Du hämtar eller vi levererar: Söndag, 03. November 2024 från klockan: 16:00 |
Lantbröd med PektusrågKlassiskt lantbröd med råg
|
Lantbröd med valnötterKlassiskt lantbröd med valnötter
|
TRADITION |
|
Beställning, senast:Fredag 15. November 2024 klockan: 18:00 Jag bakar för dig:Söndag, 17. November 2024 Du hämtar eller vi levererar: Söndag, 17. November 2024 från klockan: 16:00 |
|
|
HISTORISKT |
|
BRÖD VI BAKAR
Med PURE™ märkta bröd är bakad enbart av en enda sort spannmål, bara eller med stor andel av fullkorn. Som namnet uttrycker försöker jag framhäva just denna spannmåls egenskaper, karaktär och smak. Bröd i sin renaste och ursprungligaste form utan kompromiss med rustik utseende. De historiska kultursorterna står här i medelpunkt. PURE™ - renheten som uttrycker sig även i att de gamla sorterna är nyttigare och smakrikare. Mjöl, vatten, salt, surdeg.... mer behövs inte!
Bröden märkta med TRADITION™ baserar på regionalt och traditionell bröd som bakas än idag och är typiska för vissa områden. De bröden bakas av kulturspannmål och annat bio. eller ekol. mjöl i olika utmålningsgrader.
De bröden märkta med HISTORIK™ har en historiskt bakgrund. Historien bakom varje bakverk hittar du
här "Ugns-filosofi från Ofabänkle"
Dessa bakverk är mina egna recept eller starkt modifierade standardrecept som är anpassade till mina tekniska förutsättningar och råvaror.
Inspirerat av var fornhistoriskt sten vid huset och sitt skyddande gran.
under utveckling! stay tuned.
ca + 1 kg degvikt
Klassiskt lantbröd med råg
Vetemjöl, råg fullkornsmjöl, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Klassiskt lantbröd med råg
Vetemjöl, Waldstaudenråg fullkornsmjöl, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Klassiskt lantbröd
Vetemjöl och fullkornsmjöl, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Klassiskt lantbröd med nötter
Vetemjöl och fullkornsmjöl, hassel- och valnötter, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Klassiskt lantbröd med polenta
Vetemjöl och fullkornsmjöl, majspolenta, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Klassiskt lantbröd med Gulvete
Vetemjöl, Gulvete-fullkornsmjöl, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Klassiskt lantbröd med Rotkornvete
Vetemjöl, Rotkorn-fullkornsmjöl, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Klassiskt lantbröd med Rotkorn-Vete
Vetemjöl, Rotkorn-fullkornsmjöl, hel Rotkorn-Vete, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Klassiskt lantbröd med Guldhirs
Vetemjöl och fullkornsmjöl, guldhirs, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Lantbröd med lila Majs
Vetemjöl och fullkornsmjöl, lila majs, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Klassiskt lantbröd med Urdinkel
Vetemjöl, Urdinkel fullkornsmjöl, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Klassiskt lantbröd med lite extra lyx
Vetemjöl, klippt Lichtklorn-Råg , råg fullkornsmjöl, surdeg, ekol. Suhum Cacao-Nibs / Ghana, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Klassiskt lantbröd med mycket frön
Vetemjöl, Gulvete-fullkornsmjöl, Waldstaudenråg hel, solrosfrön, brun & gul linfrö, sesam vit & svart, pumpakärnor, röd quinoa, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Klassiskt lantbröd med valnötter
Urvetemjöl, Vete fullkornsmjöl, valnötter, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Klassiskt lantbröd med fermenterade frön och flingor
Vetemjöl och fullkornsmjöl, dinkelflingor, klippt råg, fröblandning, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Klassiskt lantbröd med Müsliblandning
Vetemjöl och fullkornsmjöl, råg, dinkel, havre, vötter, torkade aprikoser, fröblandning, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Klassiskt lantbröd med ölkokt korn
Vetemjöl och fullkornsmjöl, ölkokt* korn, surdeg, himalayasalt
(*alkoholfri)
ca + 1 kg degvikt
Gammaldags inspirerat Vete-Lantbröd
Vetemjöl och fullkornsmjöl, surdeg, kvarg*, kaffe, smör, himalayasalt
(*laktosfri)
ca + 1 kg degvikt
Pain de Brie från Normandie
Urvetemjöl, surdeg, himalayasalt, ekol. jäst
ca +1 kg degvikt
Rustikt med mjuk inkåm med medelhavskänsla
Urvetemjöl, oliver, surdeg, olivolja, Himalayasalt, jäst
ca +1,2 kg degvikt
Lantbröd med Rotkorn-vete och Berberis
Vetemjöl, Rotkorn fullkornsmjöl, torkade Berberis, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Twister med rostad vitlök, svart sesam och nigellaVetemjöl, fullkorn Urdinkel, surdeg, rostad vitlök, svart sesam, nigella, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Rustikt & traditionellt bröd
Gulvete, majspolenta, olivolja, surdeg, himalayasalt, jäst
ca + 1 kg degvikt
Bondens bröd från Schwabiska Alb
Vete-Ruchmjöl, Champagner-rågmjöl, surdeg, himalayasalt, ekol. jäst
ca + 1 kg degvikt
Rustikt, ljust & traditionellt bröd
Vetemjöl och fullkornsmjöl, Champagner-råg, himalayasalt, surdeg, jäst
ca + 1 kg degvikt
Persiskt traditionellt flatbröd
Vetemjöl, Gulvetemjöl och fullkornsmjöl, surdeg, himalayasalt, jäst
ca 2x +0,5 kg degvikt
Ramslök och rödbete flätaUrdinkelmjöl, vete fullkorn, kvarg, smör, örter, rödbeta, himalayasalt, surdeg, jäst
(finns i olika varianter)
ca + 1 kg degvikt
Världsberömd "Baguette de pain de tradition française" efter Anis Bouabsa
Urvetemjöl, himalayasalt, jäst
ca + 0,3 kg degvikt baguette eller
ca 2x + 0,15kg degvikt demi baguette
Rustikt & lokalt bröd
Urdinkelmjöl och fullkorn, Champagner råg och fullkorn, surdeg, alkoholfri öl, malt, himalayasalt, jäst
ca + 1 kg degvikt
Rustikt & lokalt bröd från sydöstra Bayern
Vetemjöl, Lichtkorn råg, surdeg, himalayasalt, jäst
ca +1 kg degvikt
Rustikt & lokalt bröd
Vetemjöl, Champagner råg, surdeg, himalayasalt, "Schabziger" klöver, brödkrydda, jäst
ca +1 kg degvikt
Rustikt Urdinkelbröd
Dinkelmjöl och fullkornsmjöl surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Bröd med frön bakad i form
Urvetemjöl, fullkornsmjöl, surdeg, rostade frön, himalayasalt, jäst
ca + 1 kg degvikt
Traditionellt bakad lantbröd som förr, sällsynt idag!
Grovt rågmjöl och vetemjöl, surdeg, himalayasalt, jäst
ca + 1 kg degvikt
Rotkorn-vete står här för färgen och smak
Rotkorn-vete fullkornsmjöl, delvis självmalt på stenkvarnen, surdeg, himalayasalt, jäst
ca + 1 kg degvikt
Mältad Porridge surdegsbröd
Vetemjöl och fullkornhavre, vetegroddar, malt, himalayasalt, surdeg, jäst
ca + 1 kg degvikt
Surdegsbröd med Potatis och rostade frön
Vetemjöl, Urdinkel-Ruchmjöl, potatis, pumpa kärnor, solros, sesam, himalayasalt, surdeg, jäst
ca + 1 kg degvikt
Rustikt surdegsbröd med enastående smak
Rågfullkornsmjöl, Champagner-råg, Urdinkelmjöl och fullkornsmjöl, surdeg, surdegsbröd, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Fullkorn Urdinkelbröd med morot och solrosfrön
Urdinkel fullkornsmjöl, surdeg, morot, solrosfrön, olivolja, surdegsbröd, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Rustikt & lokalt bröd
Råg fullkornsmjöl, mältad klippt råg, surdeg, himalayasalt, brödkrydda
ca +1 kg degvikt
Klassiskt sydtysk surdegsbröd
Vetemjöl, Champagner-råg, två olika surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Bakad på ett lager av vitkål och Speck
Champagner-råg, surdeg, Speck, vitkål, melass, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Surdegsbröd med medelhavskänsla
Gulvete fullkornsmjöl, polentamajs, surdeg, olivolja, färsk rosmarin, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Surdegsbröd av kulturråg och vete
Waldstauden-råg fullkorn, Champagner-råg, vete, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Norditalienskt kastanjbröd
Vetemjöl, kastanjmjöl, surdeg, himalayasalt, jäst
ca + 1 kg degvikt
Klassiskt franskt landbröd
Vete-Ruchmjöj, surdeg, himalayasalt, jäst
ca + 1 kg degvikt
Klassiskt bovetebröd
Vetemjöl, bovetemjöl, surdeg, olivolja, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Fransk bond rågbröd
Champagner-råg, vetemjöl, surdeg, malt, melass, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Mjölnarens rustika rågbröd
Petkusråg från Närkesläten, Urvetemjöl, surdeg, malt, melass, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Klassiker från Österrrike
Vetemjöl, Urdinkelmjöl, råg fullkornsmjöl, surdeg, kryddor, himalayasalt
(finns även med ramslök under våren)
ca + 1 kg degvikt
Gammaldags klassiker
Råg fullkornsmjöl, Champagner-råg, vetemjöl, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Rustikt och mycket smakrikt rågbröd, bakad i form
Champagner råg, Waldstauden-råg fullkornsmjöl, delvis malt på var stenkvarn, solrosfrön, surdeg, rostad bröd, Himalayasalt
ca + 1,2 kg degvikt
Rustikt och mycket smakrikt vetebröd bakad på en 10 000 år gammal vetesort
Rotkorn-vete fullkornsmjöl, delvis malt på var stenkvarn, surdeg, Himalayasalt
ca + 1,0 kg degvikt
Valnötsbröd från Tessin
Råg fullkornsmjöl, vetemjöl, valnötter, mjölk*, surdeg, himalayasalt, jäst
(*lakttosfri)
ca + 1 kg degvikt
Pimpad landvetebröd med Japanskt Matcha te
Vetemjöl och fullkornsmjöl, surdeg, himalayasalt, Matcha te
ca + 1 kg degvikt
En fransk klassiker
Champagner-råg, råg fullkornsmjöl, vete-Ruchmjöl, vetemjöl, surdeg, himalayasalt, jäst
ca + 1 kg degvikt
Rustikt och mycket smakrikt rågbröd
Waldstauden-råg fullkornsmjöl, delvis malt på var stenkvarn, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Valnötsbröd från Tessin
Vetemjöl, Urdinkel fullkornsmjöl, rödkål, solrosfrön, surdeg, himalayasalt, jäst
ca + 1 kg degvikt
Ljust bröd med frön och klöver från alperna
Champagner-råg, vetemjöl och fullkornsmjöl, frön, surdeg, himalayasalt, Schabziger Klee
ca + 1 kg degvikt
En schweizisk klassiker från Sankt Gallen
Vete-Ruchmjöl, Champagner-råg, vetemjöl, himalayasalt, jäst
ca + 1 kg degvikt
Ett 50/50 råg och vetebröd där man vill ha mer av
Champager-råg, Gulvetemjöl, vetemjöl, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Halv råg och halv vete
Cahampagner-råg, Manitoba vete, vetefullkornmjöl, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Sensommarens gröna guld
Vetemjöl, Vete-Ruchmjöl, Urdinkel-Ruchmjöl och fullkornsmjöl, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
Ett ljus bröd av vete och Durumvete i en symfoni
Vetemjöl, surdeg, olivolja, malt, himalayasalt,jäst
ca + 1 kg degvikt
Julig bröd med soltorkade aprikoser
Denna fruktiga, inte för söta formbröd passar utmärkt till frukosten eller ost och charkplattan.
Vetemjöl, Champagner-råg, Vete-Ruchmjöl, aprikoser, hasselnötter, linfrö, sesamfrön, havreflingor, surdeg, himalayasalt, jäst
ca +1 kg degvikt
Spännande vinterbröd
Vete, Vete-Ruchmjöl, couscous, dadlar, valnötter, surdeg, Himalayasalt, jäst
ca + 1 kg degvikt
Surdegsbröd bakat på den gamla sorten Lauffener Landvete
Lauffener Landvete, surdeg, himalayasalt
ca + 1 kg degvikt
DET ÄR BÄTTRE ATT NJUTA OCH ÅNGRA ÄN ÅNGRA ATT INTE HA NJUTIT
Rustik fralla med frön
Vete Ruchmjöl, vetemjöl, råg fullkornsmjöl, linfrö, Pumpakärnor, solrosfrön, Himalayasalt, jäst
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Rustik fralla från Ober-Österrike
Vetemjöl, Champagner-råg, Urdinkelmjöl, surdeg, Himalayasalt, jäst
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Rustik fralla från Ober-Österrike bakad på solfrosfrön
Vetemjöl, dinkelflingor, klippt råg, durumgryn, fröblandning, Himalayasalt, malt, jäst
ca + 120 g degvikt, 4 st/påse
Inte de snyggaste kalljästa frallorna, men med mycket smak
Gulvetemjöl, Vetefullkornmjöl, Himalayasalt, honung, jäst
ca + 120 g degvikt, 4 st/påse
Fralla med proteinrik hampa
Gulvete fullkornsmjöl, vetemjöl, hampafrön, smör, surdeg, Himalayasalt, jäst
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Saftiga frukostfrallor
Vete Ruchmjöl, Champagner-råg, surdeg, malt, Himalayasalt, jäst
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Receptet är från den berömda bageriet "Brotsüchtig" i övre-Österrike
Champagner-råg, råg fullkornsmjöl, Urdinkelmjöl, Urdinkel fullkornsmjöl, havreflingor, frön, surdeg, malt, Himalayasalt, jäst
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Originalet från Basel, även känt som "Schlumbi"
Urdinkel Ruchmjöl, vetemjöl, mjölk*, honung, malt, Himalayasalt, jäst
(*laktosfri)
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Fullkornsvariant av originalet från Basel
Urdinkel fullkornsmjöl, vetemjöl, mjölk*, honung, malt, Himalayasalt, jäst
(*laktosfri)
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Recept från 1905 av Dürnsteiner bagarmästaren Rudolf Schmidl
Vetemjöl, Champagner-råg, surdeg, Himalayasalt, honung, jäst
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Rotkorn-vete variant av originalet av Dürnsteiner bagarmästaren Rudolf Schmidl
Vetemjöl, Rotkorn-vete fullkornsmjöl, surdeg, Himalayasalt, honung, jäst
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Fralla som ger dig energi
Vetemjöl, Champagner-råg, klippt råg, surdeg, torkade frukter, smör, honung, malt, Himalayasalt, jäst
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Rustikt & kungligt
Urdinkelmjöl och fullkorn, Champagner råg och fullkorn,havrekross, surdeg, alkoholfri mörk öl, malt, himalayasalt, jäst
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Långjästa italienska frallor
Vetemjöl, olivolja, Himalayasalt, malt, jäst
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Fralla med DurumveteDurumvetemjöl, Vete Ruchmjöl, Massa Madre, Himalayasalt, jäst
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Croissant med riktig smör!
Vetemjöl, mjölk*, socker, Himalayasalt, massa madre, malt, smör
(*laktosfri)
ca + 95 g degvikt, 2 st/påse
En gränsöverskridande klassiker
Vete-Ruchmjöl, vetemjöl, surdeg, Himalayasalt, jäst
ca + 150 g degvikt, 2x2 st/påse
Beroendeframkallande...
Vetemjöl, mjölk*, smör, socker, valmofrö, ägg, Himalayasalt, jäst,
(*laktosfri)
ca + 110 g degvikt, 4 st/påse
Beroendeframkallande...
Vetemjöl, mjölk*, smör, socker, kakao och Ghana Suhum Cacao Nibs, hasselnötter, ägg, Himalayasalt, jäst,
(*laktosfri)
ca + 110 g degvikt, 4 st/påse
Genuint och traditionellt med historie
Urdinkel Ruchmjöl, vetemjöl, Massa Madre, malt, var egen olivolja, himalayasalt, jäst, salt och anis, (finns även med färsk salvia)
ca + 120 g degvikt, 4 st/påse
Surdegsfralla bakat på den gamla sorten Lauffener Landvete
Lauffener Landvete, solros, Dinkel- och rågflingor, champagner-råg surdeg, malt, himalayasalt, jäst
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Havrefrallor med skrädmjöl
Skrädmjöl, vete fullkornsjöl, Urdinkelmjöl, havreflingor, surdeg, smör, himalayasalt, jäst
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Rustika vetefrallor från Schwaben
Vetemjöl, vete fullkornsmjöl, mjölk* surdeg, malt, himalayasalt, jäst
(*laktosfri)
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Rustika vetefrallor med sällsynt Lauffener Lantvete
Lauffener Lantvetemjöl, vete fullkornsmjöl, mjölk* surdeg, malt, himalayasalt, jäst
(*laktosfri)
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Fluffiga rustika Gulvetefrallor
Gulvete mjöl och fullkornsmjöl, mjölk* surdeg, malt, Himalayasalt, jäst
(*laktosfri)
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Weggle heter frallorna i Schwaben - södra Tyskland
Urdinkelmjöl och fullkornsmjöl, mjölk* surdeg, malt, Himalayasalt, jäst
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Traditionell fralla från Oberschwaben med en "Knauzen" bakad på Urvete och Urdinkel
Urdinkel, Urvete, Massa Madre, Himalayasalt, malt, jäst
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse
Klassiskt rågfralla från Köln
Vetemjöl, Petkusråg från Närkeslätten, malt, smör Himalayasalt, jäst
ca + 120 g degvikt, 4 st/påse
Speciell och unik utseende rustika frallor
Gulvete mjöl, Petkusråg från Närkesläten, surdeg, surdegsbröd, Himalayasalt, rörsocker, jäst
ca +0,14 kg degvikt, 4 st/påse
DET ÄR BÄTTRE ATT NJUTA OCH ÅNGRA ÄN ÅNGRA ATT INTE HA NJUTIT
Lyx- rustik och sofistikerad råg-wienerbröd
Champagner råg, vetemjöl, smör, svart sesam, honung, rostade kakao bönor, rågflingor, Himalayasalt, jäst
ca + 800 g degvikt
Traditionell snack - perfekt till nästa myskväll
Vete, mjölk*, smör, ekol. ägg, Himalayasalt, jäst
för 4-5 pers och 8-10 pers.
(*laktosfri)
Sötpotatis-Kastanj-Fougasse
Vetemjöl, sötpotatis, maroni från Lecco, sesam, sesamolja, Himalayasalt, surdeg, jäst
2 st á +0,5 kg degvikt
Klassiskt Fougasse
Vetemjöl, himalayasalt, surdeg, olivenöl, örter, jäst
ca + 1 kg degvikt
Traditionellt judiskt bröd, skådebröd
Vetemjöl, ägg, kokosfett, svart sesam, rörsocker, surdeg, Himalayasalt, jäst (kan beställas i olika färg)
ca + 1 kg degvikt
Långjäst historiskt bröd
Vetemjöl, surdeg, olivolja, Himalayasalt, jäst
ca + 500 degvikt, 2 st/påse
Surdegs-Vörtbröd med ölkrust
Bio. Champangner-råg och ekol. Quarna-vete, julöl, starkvört, kryddor, Himalayasalt, russin, aprikos, surdeg, jäst
ca + 1 kg degvikt
Mjuk och saftig surdegs-Vörtbröd
Perfekt för dig som inte gillar russin. Ett "ljus" och mjuk klassiskt surdegs vetebröd med de juliga smaker.
Urvetemjöl, Rotkornvete-fullkornsmjöl, cranberry, pinjenötter, surdeg, himalayasalt, starkvört, pommerans & annat gott.
ca + 1 kg degvikt
Mjuk och saftig surdegs-Vörtbröd
surdeg, himalayasalt, starkvört, pommerans & annat gott.
ca + 1 kg degvikt
Mjuk och saftig surdegs-Vörtbröd
surdeg, himalayasalt, starkvört, pommerans & annat gott.
ca + 1 kg degvikt
Klassiskt spanskt fikonbröd som inte bakas
Ekol. soltorkade fikon, dattlar, mandlar, valnötter, kakao, kryddor, anislikör.
ca + 0,28 kg
Perfekt som kuvertbröd eller till ost/charkplattan
Urdinkel Ruchmjöl, vetemjöl, Massa Madre, olivolja EV, malt, himalayasalt, jäst, olika toppings - valmofrö, solros, ost, sesam, svart sesam, sepia bläck
total ca + 500 g degvikt, 10/12 st. påse
Rustika frallor med frö-topping
Vetemjöl, Champagner-råg, Urdinkelmjöl, surdeg, valmo, sesam, Himalayasalt, jäst
ca + 1,4 kg degvikt, (13 brytbröd)
DET ÄR BÄTTRE ATT NJUTA OCH ÅNGRA ÄN ÅNGRA ATT INTE HA NJUTIT
Det ultimata fan-wienerbröd
Vetemjöl, mjölk*, socker, Himalayasalt, jäst, malt, smör
Fyllning:
Lime-vit choklad ganache, pistachnötter, guldglitter
(*laktosfri)
XL -
Adaption till Värmlandska
(finns med Skrädmjöl eller Gulvetemjöl)
Vetemjöl, Skrädmjöl eller Gulvetemjöl, mandlar, ägg*, socker, smör, vanilj, Himalayasalt
(*ekologisk)
ca + 200g /påse
Klassiker, även kallat "Chocolatine"
Vetemjöl, mjölk*, socker, Himalayasalt, massa madre, malt, smör, mörk choklad
(*laktosfri)
ca + 100 g degvikt, 4 st/påse